Louis Vuitton - синоним на качество и стил

Louis Vuitton е име, което през годините се е превърнало в синоним на изключително високо качество. Те съумяват да запазят собствения си стил и в същото време да бъдат новатори.

Louis Vuitton handbags

Техните майстори са втори в света по производство на най-висококачествените чанти на световния пазар. Работят само с първокласни материали и посвещават специално внимание на детайлите. Вдъхновението им може да бъде доловено, разглеждайки едно тяхно произведение.

Всичко започва през 1854г. в Париж, а когато през 1885г. отварят магазин и в Лондон вече са утвърдена марка.

През 1998г. започват производство на дрехи и обувки. Обувките им се произвеждат във Венеция, където са най-добрите обущари в света. Това са прекрасни обувки, изработени изключително качествено, от най-добрите възможни материали.

Световно известната “Monogram Canvas Collection” на Louis Vuitton е изключително популярна сред звездите и те с удоволствие стават нейни рекламни лица. Почитателите на марката с гордост носят логото на Louis Vuitton и незжо го наричат “Luis”. Актрисата Ума Търман е рекламно лице на Louis Viutton.

Популярността на колекцията е причината тя да е една от основните мишени на фалшификаторите.

В момента 99% от чантите с марка Louis Vuitton на пазара са имитации. През 2004г., 18% от всички аксесоари, продадени в Европа, са били незакони копия на Louis Vuitton.

Дамските, мъжките, пътните чанти, портмонетата, изобщо всичко, произведено от Louis Vuitton, е еднакво красиво и качествено отвън и отвътре.

Удоволствието да притежаваш оригинална дизайнерска чанта е доста скъпо. Дори може да се каже, че не е по възможностите на повечето хора, освен ако не попаднете на разпродажба. Хиляди магазини по света продават Louis Vuitton. Може да се купи и online.

А за тези, които не могат да си позволят да си купят нещо на Louis Vuitton, остава удоволствието да им се наслаждават от страни, като на произведение на изкуството, каквото са.

Up to 75% Off