Тенденции в козметиката, грима и косата

Искате да сте в крак с новите тенденции за този сезон?

1. Какво ново при козметиката?

Сегашната мода в грима продължава от миналия сезон: свежа и поддържана кожа със здрав вид. Как да я постигнем? Това сигурно вече го знаете, но:

- почиствайте лицето сутрин и вечер;

- овлажнявайте очите;

- овлажнявайте лицето и деколтето сутрин и вечер с подходящ за вашия тип кожа продукт веднъж седмично си правете маска;

- когато имате нужда, използвайте подходящ серум за бързо възстановяване на кожата.

Нещо ново:

Estee Lauder Advanced Night Repair Синхронизиращ Възстановяващ Комплекс II на Estee Lauder. Това е продукт, за който ще се говори дълго време. Излезе на пазара през септември и е несравним за интензивно третиране. Той лекува кожата. Може да се използва при смяна на сезоните или при нужда, когато кожата е подложена на стрес и няма тонус.

Изключително силен продукт, който възвръща красотата на кожата. Интензивно повишава естествените защитни сили на кожата и способността ѝ да се възстановява от външните вреди. Видимо премахва следите от стреса и неблагоприятните външни фактори. Ревитализра и обновява. След 21 нощи, кожата е по-отпочинала, еластична, тонизирана, гладка и здрава.

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II 50ml/1.7oz

Estee Lauder Advanced Night Repair Синхронизиращ Възстановяващ Комплекс II
Изключителен, модерен серум против стареене
Вдъхновен от ДНК изследвания за намаляване видимите признаци на стареене
Осигурява интензивна влага за поддържане хидратацията
Неутрализира вредите от свободните радикали, външни фактори и емоционалния стрес
Възстановява минали увреждания, предпазва от бъдещи
За гладка, еластична и млада кожа
Употреба: Нанасяйте всяка вечер върху почистена кожа. Продължете с обичайния овлажнител


2. Гримът този сезон:

Копринена кожа: Продължава модата от миналия сезон – кожа със здрав вид, светла основа или такава със светлоотразяващ ефект. Не забравяйте да коригирате кръговете под очите и зачервяванията. Нанесете основата добре за да стои естествено.

Цветовете за сезона са шоколадовите и всички цветове на кафето, от капучино до мляко с кафе.

Опушен грим – как да го направим, стъпка по стъпка: очертайте вътрешната линия на окото, горе и долу, с тъмно кафяв молив; същото направете с външната линия на окото, горе и долу; най-добре е да очертаете тънка линия и малко по малко да я удебелите; разнесете молива с четка с кафеви сенки /или шоколадов тон, който ви харесва/ до горната част на клепача, без да оставяте линии; минете внимателно линията на долния клепач с чиста фина четка; нанесете крем с блестящи частици върху вече фиксираната линия; сложете тъмна спирала; извийте миглите и нанесете два слоя.

Скули: Руменината е на мода. Актуално за скулите е да се използва течен или кремообразен руж в бледо-розови тонове. Така се постига свеж и здрав вид на лицето.

Един трик: сложете основа, след това /преди пудрата/ нанесете кремообразен руж. Минете с четка, леко потопена в прахообразна, прозрачна пудра и накрая нанесете малко прахообразен руж в същия цвят. Получава се прекрасно. Най-добре е течният и кремообразният руж да се нанасят с пръсти или гъба.

Устни: Сезонът на чевеното. Но само, ако сте избрали светъл грим. Когато нанасяте червено червило, внимавайте с ъгълчетата на устата.

Следвайте тези три съвета: нанесете молив в неутрален тон около устните и го разнесете добре, докато скриете естествената линия на устните. Сега очертайте устните с червен молив и след това запълнете устните със същия молив. Нанесете ярко червено червило с четка. По желание може да завършите с блясък за устни.

3. Косата

Трите най-популярни стила са лесни за постигане и удобни за носене.

Права, разделена по средата. Това е лесно постижимо, ако имате права коса и просто я оставите да пада свободно. Ако косата ви не е права, трябва да използвате преса за коса. На пазара има керамични преси, които са по-щадящи към косата от обикновените. Винаги използвайте предпазващ продукт при сушене на косата.

Леко начупена. Това е много приятен, романтичен стил, който продължава от миналия сезон. Как да го постигнете: изправете най-дългия и средния пластове коса; на средния пласт сложете едри ролки, навити нагоре, не много стегнати, или използвайте маша за да навиете леко косата; изправете най-късия пласт коса и придайте обем с лак за коса в горната част на глава; ако имате бретон, го изправете с кръгла четка, среден размер, за да запазите обема. Готови сте!

Бретоните. Бретонът придава индивидуалност и форма на прическата ви. Дългият бретон подхожда на всяка възраст, но късия само на младите. Консултирайте се със стилиста си, кое би подхождало най-много на вашата коса и лице.

Up to 75% Off