Ба-гуа: Кариера – север

ба-гуа богатство ба-гуа слава ба-гуа любов
ба-гуа семейство ба-гуа здраве ба-гуа деца, нови идеи
ба-гуа знание ба-гуа кариера ба-гуа полезни хора

Обърнете специално внимание на този ба-гуа сектор, когато си търсите работа, когато искате да смените работата си, когато искате да започнете собствен бизнес, когато искате да печелите повече.

Една активизирана зона на кариерата във вашия дом или офис, може да ви донесе много успехи. Всичко ще се случва точно в подходящия момент, ще имате предложения, когато се нуждаете от тях. Нещата ще се нареждат без излишни усилия. Ще ви тръгне по мед и масло. Ще се забавлявате, като виждате как всичко се нарежда.

Подходящ символ за засилване на зоната на кариерата според фън шуй е водата. Може да е ваза, фонтан, аквариум, картина, изобразяваща вода, речни камъни или морски раковини. Каквото ви дойде на ум и е свързано с елемента вода. Също използвайте символите на водата - черния цвят и огледалата.

Много е важно, когато поставяте символи, за да активизирате дадена зона, да го правите с ясното намерение, че тези символи се поставят там, с цел да ви помогнат за определено нещо. С други думи, пак стигаме до намерението. Намерението е движещата сила, символът е визическото му олицетворение. Не просто да следвате някаква схема – север черно, ваза, юг – червено и т.н. Вложете мисъл в действията си и ще се удивите от резултатите.

В зоната на кариерата не бива да е задръстено с ненужни вещи. Те пречат на ци да се движи свободно. Изобщо избягвайте да трупате предмети около себе си. Също избягвайте безпорядъка.

Най-добър цвят – черен. Други подходящи цветове – син и бял.

Елемент – вода. Друг подходящ – метал.

Up to 75% Off