Ба-гуа: Благополучие, изобилие - югоизток

ба-гуа богатство ба-гуа слава ба-гуа любов
ба-гуа семейство ба-гуа здраве ба-гуа деца, нови идеи
ба-гуа знание ба-гуа кариера ба-гуа полезни хора

Искате пари, пари ще получите, ако активизирате ба-гуа зоната на богатството във вашия дом или офис. Тази част от жизненото ви пространство контролира не само начина ви на печелене на пари, но и отношението ви и чувството ви за изобилие.

Бъдете благодарни и поддържайте чувството си за благополучие във всеки един момент. Чи, добрата енергия във фън шуй, ще оцени положителното ви отношение и ще ви донесе изобилие.

Ключът към изобилието се крие в един от вселенските закони – законът за привличането, който гласи, че подобното привлича подобно. Поставете в зоната на богатството предмет, който вие отъждествяват с богатството. Това може да е някакъв скъп предмет, бижу, чиниика с монети или каквото си пожелаете, важното е, че всеки път когато го погледнете вие ще мислите за собственото си благополучие, защото това е физическото олицетворение на вашето намерение за богатство.

Ако не можете да решите каъв предмет да сложите там, започнете с почистване на зоната. Порядъкът ще внесе свежа чи и по-лесно ще решите как да действате. Осланяйте се на вътрешния си глас, той няма да ви излъже. Първата идея, която ви дойде, обикновено идва от вътре, затова я послушайте.

Освен, че подобното привлича подобно има и още едно основно правило във фенг шуй – на каквото се спира погледът ви най-често, то се умножава в живота ви.

Ако обичате бижута, парфюми, наредете ги така, че погледът ви често да се спира на тях. Свободни сте да експериментирате и не забравяйте да се забавлявате, докато го правите.

Най-добър цвят за зоната на богатството е виолетовият. Други подходящи цветове са червен, зелен и златен.

Елементи – дърво и вода.

Up to 75% Off