Органична козметика - Juice Beauty

Juice Beauty е марка органична козметика, слабо позната у нас. Екип от жени, предлагащ иновационни решения, свързани с красотата, родени от страстта им към здравословния начин на живот и подкрепени от науката.

Карън и Мелиса от Калифорния изпълняват мисията да доставят удоволствие на хората по целия свят, които изберат да използват техните органични продукти за красота. Те вярват, че органичният, здравословен начин на живот не се ограничава само до това, с какво се храним, а също така и до това, което слагаме върху тялото си. По този начин се грижим не само за себе си и, но и за планетата. Тези вярвания се споделят от всички служители на Juice Beauty, хора, ангажирани с предоставянето на ефективни решения за биологично здравa, сияйна кожата.

Juice Beauty Age Defy Solutions: Cleansing Gel 60ml + Moisturizer 15ml + Moisturizer SPF 15 15ml + Green Apple Peel 15ml + Serum 7ml (Exp. Date: 07/2015) 5pcs

Някои козметични марки искат да ни убедят, че всички, използвани от тях съставки са органични. За съжаление, те използват малка част органични съставки разредени във водна основа, което води до органично съдържание по-малко от 5%. Вместо да използват водна база, в Juice Beauty създават богата на антиоксиданти органична база от сокове, която е много по-подхранваща за кожата. Научните изследвания показват, че органичният сок е с до 50% повече хранителни вещества, отколкото неорганичните. Juice Beauty имат патент за формулата на органичната си основа. Всички техни продукти съдържат до 95% сертифицирани органични съставки.

Използват най-чистите, най-ефективни органични съставки, включително разработената от тях основа, Алое Вера, мед, растителни продукти, растителни масла и сурова тръстикова захар от стопанства, които се специализират в устойчиво и биологично чисто земеделие. Органичната продукция, която използват, се отглежда от местните хора в дъждовните тропически гори на Коста Рика, Гватемала и Хондурас. Използват и продукция от биологични ферми, намиращи се в северозападната част на Северна Америка и в слънчева Калифорния. Органичните растителни масла идват от семейни стопанства в равнините на Канада и САЩ. В Juice Beauty са толкова отдадени на намирането на най-чистата и висококачествена продукция, че специалистите им пътуат до най-отдалечените кътчета на планетата, за да намерят най-доброто. Иланг-илангът, който използват е отглеждан в Мадагаскар, смирната в Етиопия, лайката е от Северно Мароко.

За оптимални резултати, Juice Beauty комбинира органичните съставки с алфа-липоева киселина, коензим Q10, DMAE, пептиди, мастно-разтворим витамин С и незаменими мастни киселини за здрава, сияйна кожа.

Продукцията им включва: кремове, лосиони, ексфолианти, серуми и др. за лице и тяло. Най-търсена е линията Зелена ябълка - Green Apple Collection.
Green Apple Collection комбинира сертифицирания органичен сок-база, органични ябълков, лимонов, гроздов сок, сурова тръстикова захар, салицилова киселина и млечни пептиди.

Juice Beauty Smoothing Eye Concentrate

Лека формула за деликатната зона около очите. Съдържа екстракт от органично грозде, морковен сок, есенциални мастни киселини, витамини B5, C, E, K, P. Подхранва и хидратира. Изглажда фините линии.Прави зоната около очите свежа сияйна и здрава.

Juice Beauty Green Apple Peel - Sensitive

Формула за чувствителна кожа. Хидрокси ацид комплекс от органични ябълков, лимонов, гроздов сок и сурова тръстикова захар. Нежно ексфолира и видимо подобрява тена и текстураа на кожата....

Mineral Medium Moisturizer SPF 20

Овлажнител, комбинация от органични сокове от бяло грозде и нар, витамини, антиоксиданти. Натурални, без химикали, слънцезащитни филтри, които ефективно защитават кожата от слънчевите лъчи. Предотвратява появата на фини линии и черни точки...

Интересна е и линията им с продукти, ориентирани към мъжете. Тя включва различни продукти за сутрин и вечер.

На българския пазар все още не се предлагат продуктите на Juice Beauty, но можете да си ги поръчате онлайн, с безплатна доставка от StrawberryNET.com.

Up to 75% Off