Най-желаните подаръци от дамите за Свети Валентин

Какво жените наистина искат за Свети Валентин?
Това е въпрос, чийто отговор всеки мъж би искал да знае.

Основната грешка, която допускат повечето мъже, е да изтичат до близкия магазин и да вземат първото нещо, което видят. Цената обикновено не е от значение. Факт е, че мъжете харчат почти два пъти повече за подаръци за Свети Валентин, отколкото жените.

И така, момчета, харчите ли парите си разумно или просто купувате подарък, защото трябва да вземете нещо за жената до себе си?

Ние ще улесним избора ви, като ви предложим списък на най-желаните от дамите подаръци за празника на влюбените.

БИЖУ
Отделете малко време да помислите какви бижута носи половинката ви. Дали обича класически бижута или предпочита модерните. Тук правилото е задължително да се съобразите с нейния вкус и стил. В противен случай рискувате да направите неподходящ подарък, независимо колко красив и скъп е.

Victoria Secret Sexy Little Things Love Rock Eau De Parfum Spray 50ml/1.7oz

ВАУЧЕР
Тук вариантите са много. Спа или козметични процедури, ваучер за покупка в любим магазин, може и онлайн. Масажът също е добра идея, като има и вариант да изберете масаж за двама. Ваучерът е по-добрия вариант, ако сте решили да ѝ подарите парфюм или козметика, така ще сте сигурни, че няма да направите грешен избор.

ЦВЕТЯ
Всички жени обичат цветя, така че спокойно може да заложите на тях. Изборът ви в този случай не се ограничава само до красиво аранжиран букет. Живото цвете също е чудесна идея за подарък, а и предимството му е, че може да остане спомен за доста дълъг период от време. Задължително сложете картичка с подходящо послание.

ВЕЧЕРЯ
Ако решите да я изненадате с романтична вечеря, изберете ресторант, за който сте сигурни, че тя би харесала. Неподходящата обстановка може да съсипе всичко. Ако пък решите да вложите малко повече усилия, изненадайте я с вечеря на свещи у дома. Няма жена, която може да устои на мъж, който има умения в кухнята.

РОМАНТИЧЕН УИКЕНД
Прекрасна идея. Отново изберете място, което ще се хареса на нея, а не само на вас. Вариантите са много и зависят от възможностите, но с малко повече въображение, може да се постигне много.

И в крайна сметка, независимо какъв подарък ще поднесете, важното е, как ще го направите и как ще накарате жената на живота си да се почувства. Ако ви води мисълта за нея, не може да сгрешите.

Up to 75% Off