Няколко знака, че той е заинтригуван от вас

Активно флиртувате с мъж, който виждате често, но сте затруднени в преценката си дали той иска да сте заедно. Ето няколко сигурни знака, който показват, че той се интересува от вас.

Любов, взаимоотношения image

Когато разговаря с вас, често повтаря името ви. Ако той ви харесва, вашето име звучи като музика за неговите уши.

Леко се допира до вас или ви докосва. Тези малки невинни докосвания в коридора или потупвания по рамото не са случайни. Това е начин да е по-близък с вас и са прелюдия към по-интимно физическо общуване.

Понякога ви избягва. Ако не е сигурен във вашите чувства към него, може понякога да се опита да ви игнорира. Може да не е сигурен какво да каже, или може да се страхува, че ще уловите неговия поглед и ще разберете истинските му чувства.

Добри приятели сте, но не говори с вас за любовния си живот. Ако сте приятели, но той иска повече от вас, умишлено може да избягва да ви раказва с кого се среща и да ви спестява ключовите детайли. Това е класически знак, че той се опитва да предпази чувствата ви и да не се лиши от възможността за бъдеща връзка с вас.

Не обръща внимание на други жени, когато сте наблизо. Ако в стаята има например три привлекателни жени, но той отдава цялото си внимание на вас, това е положителен знак, че ви харесва.

Когато разказва нещо смешно, гледа първо вашата реакция.

Най-близките му приятели се интересуват от любовния ви живот, но сте твърдо убедени, че не го правят заради себе си. Това също е знак, че той се интересува от вас и от възможността да бъдете повече от приятели.

Когато се убедите, че той ви харесва, е време да предприемете действия. Покажете му недвусмислено, че го харесвате. Ако въпреки това, той не предприеме първата крачка, може да го направите вие.

Up to 75% Off