Идеи за романтичен пикник

Пикниците не са само начин за приятно прекарване на почивния ден за големи семейства. Много двойки намират романтика в тях.

романтичен пикник image

Ето няколко идеи за романтичен пикник:

Ключът за планиране на романтичен пикник е атмосферата. Правилният избор ще покаже на любимия човек какви са чувствата ви. Ако живеете близо до вода, залезът, гледан от брега ще създаде желаното романтично настроение.

Може да изберете някоя близка местност с красива гледка към града или към планински връх. Възможностите са неограничени.

Не е нужно мястото да е много отдалечено от дома ви. Дори вашият собствен двор /ако имате такъв/, може да бъде предразполагащо романтичен. В топла пролетна вечер, свещи около мястото на пикника могат да създадат различна атмосфера в собствения ви двор.

Казват, че нищо не е по-романтично от шампанското. Ако не сте му почитатели, може да го замените с бутилка хубаво вино. Предимството да сте в собствения си двор, ще ви позволи да не се притеснявате за шофирането до дома след споделената бутилката вино.

Забравете за пластмасовите прибори и картонените чаши. Събитието е романтично, така че пригответе кристални чаши, порцелан, сребърни прибори, салфетки.

Храната може да бъде студено месо, морски деликатеси, хапки, сирене. За десерт пригответе ягоди със сметана и шоколад, класическо допълнение за шампанското.

За финал може да поднесете ирландско кафе или коняк. Използвайте въображението си.

Романтиката може да приема различни форми. Може дори да се крие в кошница за пикник. Изненадайте вашата половинка с няколко часа далеч от ежедневната суета и си подарете приятни мигове заедно.

Up to 75% Off