Как да създадете прекрасна връзка

Живейте собствения си живот. Със или без любим човек до себе си, важно е да създадете своя собствена индивидуалност – работа, хоби, социален живот.

Любов image

Когато вършите работата си с удоволствие, прекарвате време с приятелите си, ходите на кино и излизате, независимо дали имате среща или не, вие имате прекрасен живот, който е време да споделите с някого.

Когато срещнете подходящия човек е важно да имате изградена индивидуалност, а не да определяте себе си от връзката си и да се изгубите в нея.

Намерете време един за друг. Дори графиците ви да са претоварени, отделете време за една спокойна вечер в къщи с партньора ви. Дали ще си направите среща навън или ще превърнете уикендите в специално време за вас двамата, винаги правете така, че партньорът ви да знае, че усилията си струват.
Не бъдете слаб противник, в смисъл, че не бива да се съгласявате винаги с мнението на любимия си. Това не означава постоянно да спорите, но когато сте на различно мнение от него, го заявявайте. Така човекът до вас ще ви уважава повече, ще зачита мнението ви и ще знае, че не сте способни на нечестна игра, изневяра и че може да разчита на вас.
Смейте се. Ако сте чували, че смехът е най-доброто лекарство, вярно е. Връзка, която е изпълнена със смях е щастлива. Освен това, с половинката си ще бъдете най-добрите приятели, защото всички знаем, че с приятелите си се забавляваме. Шегувайте се и се закачайте, когато имате възможност и отговаряйте с готовност на отсрещните шеги и закачки. Чувството за хумор е важно в живота и в любовта.
Не бъдете лепка. Дори да усещате липсата на любимия човек всяка секунда от деня, може би е добра идея да го запазите за себе си. Удържайте желанието си да му се обаждате, да му пишете sms-и или e-mail-и постоянно. Оставете връзката ви и комуникацията в нея да следват естествения си ход. Не пресилвайте нещата.
Поддържайте се един друг. Ако искате да имате добра връзка, двамата с партньора ви трябва взаимно да си оказвате подкрепа по отношение на работата, семейството, личните интереси и мечтите. Силната подкрепа и от двете страни е много важен фактор за една добра връзка.
Отделете си нужното време. Не насилвайте връзката, казвайки “Обичам те” твурде скоро или само след няколко срещи. Това не само може да накара обекта на вашите чувства да избяга бързо и надалеко, но е важно да разберете разликата между увлечение и любов. Истинските чувства искат време да се зародят и развият. Признавайки любовта си прекалено рано, може да подтикнете партньора си да се усъмни в искренността ви и може да доведе до каря на една иначе потенциално страхотна връзка.
Бъдете честни и надеждни. Ако кажете, че ще бъдете някъде, бъдете там. Това ще помогне на връзката ви да разцъфне.
Избирайте битките внимателно. Не спорете и не нагрубявайте, само защото сте имали лош ден. Ако не сте във форма, просто обяснете това на човека до вас и прекарайте вечерта сами. Ако прекарвате времето си заедно спорейки, връзката ви няма да просъществува дълго. Връзката ви трябва да е забавна и да носи удоволствие и на двамата.
И не се връщайте в миналото. Това, че предната ви връзка не е просъществувала, не означава, че и с настоящата ще бъде така. Не сравнявайте бившия с настоящия си партньор.

Up to 75% Off