Flowerbomb Viktor & Rolf

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau De Parfum Spray 100ml/3.4oz

Viktor Horsting и Rolf Snoeren са много успешно холандско дуо, що се отнася до модната и парфюмерийната индустрия. През 1993г. в Париж правят дебютно шоу, на което показват на милиони хора, че “си заслужават” /девизът им е “Becouse we’re worth it”/. Много от успешните им продукти се предлагат под марката L’Oreal, име, което ги прави незабавно световно известни.

Техният първи уникален парфюм излиза през 1997г. – “Le Parfum”, с който поставят революционната идея за парфюм, който не може да бъде отворен и подушен. Предлагат го в лимитирана серия, която е продадена веднага.

По-късно, през 2005г., създават вече традиционен парфюм, наречен “Flowerbomb”.

Основните съставки са екстракти от роза, кехлибар, пачули, мускус, бергамот, арабски жасмин, чай, портокалов цвят, фрезия, орхидея.

Viktor&Rolf отделят много внимание на продуктите си и на името им, така че купувайки нещо, произведено от тях, можете да сте сигурни, че купувате висококачествен продукт. Дуото е известно с ескцентричните си идеи, каквато е и реализацията на парфюма “Flowerbomb”. Когато чуете името “Цветна бомба”, не оставате ли в недоумение, какъв може да е ароматът с това име. Много чист в началото, в последствие изненадва и очарова. Холандците са успели да съчетаят цветя с бомби и при това са го направили много успешно.

Любителите на онлайн пазаруването могат да го закупят с безплатна доставка от StrawberryNET.com .

Up to 75% Off