Narciso Rodriguez for her by Narciso Rodriguez

Младият американски дизайнер от кубински произход, Narciso Rodriguez, пуска на пазара през 2003г. първия си парфюм Narciso Rodriguez for her, който веднага става хит в САЩ, а и не само там. Този модерен аромат е насочен към съвременната и свободна жена, която осъзнава своята сексуалност.

Narciso Rodriguez For Her Eau De Parfum Spray 100ml/3.4oz

Популярността му е лесно да се обясни, тя отразява желанието на всяка жена да привлича и съблазнява, а този аромат е с открито сексуален характер. Необичайната композиция е изградена от чувствен мускус в центъра, заобиколен от портокал, османтус и кехлибар. Базата е ванилия, амбра и ветивер. Интензивен остър аромат със скрит и едва доловим наситено-сладък нюанс в средата, по-късно се превръща в мека, лека пудра. Агресията изчезва и ароматът става покорен и нежен. Mного секси, интимен аромат, излъчващ женственост и чувственост.

Първоначално, през 2003г. стартира Narciso Rodriguez for her в концентрация тоалетна вода, в черна бутилка и розова кутия. След това, през 2006 г. е пусната и версията парфюмна вода, в розова бутилката и черна кутия.

Въпреки, че мускусът остава в центъра на композицията, тя все пак е променена. Парфюмната вода има роза в началните нотки, рафинирана и елегантна, а шлейфът е по-мистериозен и богат, благодарение на екзотичните дървесни нотки - пачули и сандалово дърво. И двете концентрации на парфюма може да се опишат като цветни шипри с интензивен мускусен аромат. Разликата е, че първата е по-остра и агресивна, докато втората е по-сладка и мека.

Аромат, който стои близо до кожата и не оставя никого безразличен!

Любителите на онлайн пазаруването могат да го закупят с безплатна доставка от StrawberryNET.com .

Up to 75% Off