Omnia Crystalline от Bvlgari за Жени

Bvlgari пуска на пазара Omnia Crystalline през 2005г, две години след Omnia. Тя е предназначена за Азиатския пазар, където се търсят по-леки и свежи аромати.

Omnia Crystalline е свежа, дървесно-мускусна композиция за жени, с нотки на лотос, бамбук, азиатска круша, балсамово дърво.

Bvlgari Omnia Crystalline Eau De Toilette Spray 65ml/2.2oz

Творение е на Алберто Морилас, създателят на парфюми като Flower Le Parfum на Kenzo, Panthère на Cartier, M7 на YSL, Bvlgari Omnia и други.

Omnia Crystalline е по-свеж и лек от оригинала и носи собствен почерк. Началото е плодово, кристално, доминира ухание на круша и водни акорди, но след като улегне, се превръща от дискретно плодов в дървесно-мускусен парфюм, със зелени нотки и леко пудрено ухание, като водните акорди присъстват до самия край. Това е аромат, който на първо подушване се определя като свеж и чист, но когато се развие придобива дълбочина и се долавят загадъчни тъмни акорди, което се дължи на балсамовото дърво. Свеж и чист парфюм, с доловимо чувствено ухание.

Omnia Crystalline е прекрасен, деликатен аромат, чудесен летен избор за любителките на дървесно-мускусни парфюми. Подходящ е за ежедневно ползване.

Bvlgari Omnia Crystalline е в концентрация тоалетна вода, но трайността му е сравнително добра, около 6 часа (това е средна стойност, трайността на парфюмите до голяма степен зависи от кожата на която се носи). Предлага се в разфасовки от 25, 40 и 65 ml.

Любителите на онлайн пазаруването могат да го закупят с безплатна доставка от StrawberryNET.com .

Up to 75% Off