Тайната на Закона за привличането

Може би сте гледали филма „Тайната”, чиято основна идея е да представи нагледно как работи универсалният вселенски закон – Законът за привличането.

Закона за привличането

Той гласи:

Защо подобното привлича подобно?

Ние сме енергиини същества и живеем във вибрираща енергийна вселена. Всичко около нас е енергия. Енергиите, които вибрират с еднаква честота се привличат. Това е, толкова е просто!

Мисълта ни е много силна енергия.
Сигурно сте чували за ползата от позитивното мислене. Това е пак Законът за привличането. Когато мрънкате и се оплаквате и казвате, че все на вас не ви върви, така и ще продължава, докато не излезете от омагьосания кръг на негативните си мисли.
Искате да привлечете любов, дайте любов.
Искате богатство, станете по-щедри, действайте като богаташи.
Искате да сте здрави, мислете, че сте здрави.
Във всяка ситуация намирайте позитивния аспект. На този свят няма, наистина няма, нищо фатално. Тук сме за един миг и трябва да го изживеем забавлявайки се.

Избягвайте сцените с насилие, филмите на ужасите, новините, заливащи ни с негативна информация.
Смейте се и се радвайте на живота и той ще ви се отблагодари.
Направете си дребен експеримент. Например, ако имате колега, с когото не сте в особено добри отношения, опитайте се да мислите за него позитивно, за хубавите му качества и бъдете добронамерени. Ще се изненадате от резултата. Може да се концентрирате върху определени ваши желания, докато ги постигнете, а може просто да поддържате положителната си нагласа и ще видите как нещата около вас се подреждат точно както трябва и без усилие.
Когато вашата мисъл излъчва на честотата на щастието и хармонията, тя ще привлича точно това и бедите ще ви заобикалят.

Знаете ли, че Хлорела /Chlorella/ е най-богатият източник на хлорофил на планетата? Няма нищо по-пречистващо и детоксикиращо от хлорофила.

Хлорофилът помага да се изхвърлят тежките метали от организма, натрупани в тялото от замърсени хранителни продукти.

Up to 75% Off