Разрушителите на системата: Пътят на индиговите войни

От Селия Фен

“Индигови деца” е име, дадено на една много специална група същества, които са избрали да се инкарнират на нашата планета със специфична мисия и цел.

Името “индигово дете” идва от цвета на душата – индигов, който е белег за напреднала душа, която служи като учител или лечител. Всяко индигово дете ще поеме тази мисия, да учи или да лекува, по някакъв начин, често просто като бъде този, който е.

индиговите войни

Индиговите идват на планетата от дълго време. Някой предполагат, че Исус и Буда са били индигови, тъй като техните мисии са били да лекуват, учат и да издигнат човешкото съзнание в глобален аспект.
Индиговите започват да се инкарнират, с все по-нарастващ брой на планетата, след Втората Световна война, за да подготвят глобалното издигане, което се случва в момента. Раждали са се през “бебешкия бум” на педесетте, и са някой от “децата на цветятя” през шейсетте години на XX век. Въпреки това, на този етап броят им не е бил достатъчен на планетата, за да предизвикат значителни промени.
След това, през седемдесетте години на XX век, пристига първата генерационна вълна индигови деца. Тези същности сега са в края на 20-те, началото на 30-те си години и са истинско поколение войни, които са започнали процеса на промяна на старите системи.
Те са последвани през 80-те и 90-те години от индигови, с все по-силно изразена чувствителност, до последните години от 90-те и началото на 2000г., когато към тях започват да се присъединяват Кристалните деца – друг вид духовни войни.

Как да разпознаем Индиго
Често ме питат как да разпознаем Индиго. Очевидният отговор би бил, като се провери цвета на аурата. Но не, не всички Индигови имат тъмно синя аура през цялото време. Терминът “индиго” се отнася по-скоро до същността на душата, а не до цвета на аурата, която се променя в зависимост от моментното настроение и състояние. Ясновидците, които могат да четат душата, са способни да познаят Индиговите хора.
Индиго лесно могат да се идентифицират по тяхната чувствителност, креативност, духовност и общите им поведенчески модели.

Като деца, те много приличат на останалите деца. Често са физически красиви, с проницателни очи. Те винаги са високо интелигентни и пълни с въпроси и желания. Енергични и активни са, имат силна воля и силно развито чувство за тяхната собствена стойност и значимост. Те знаят, че са специални и, че са тук, за да направят нещо важно.
Те са с дясна ориентация на мозъка и са привлечени към занимания от областта на музиката, изкуството, литературата, духовността, които се ръководят от дясното мозъчно полукълбо. Обичат кристали, рейки, медитация, йога.
Те са много страстни и крайно лоялни към приятелите си, каквито често имат много. Вярват в честността и комуникацията в отношенията си. Често страдат от нечестностно отношение, манипулации и другите форми на егоистично поведение, приемано за нормално от по-възрастните.
Отношението им към парите е или да ги отхвърлят като ненужни, или да величаят властта им и да се стремят към тях, често успешно, за да си създадат охолство.
Ключова черта на Индиговите, най-често е гневът. На тях не може да им се заповядва, от така наречените “авторитетни фигури”. На подсъзнателно ниво, индиговите не признават “авторитети”. Те знаят, че всички сме еднакви и се вбесяват от тези, които се държат авторитарно и диктаторски, независимо дали са родители, учители или шефове.
Това е областта, в която те са важни като учители – учат ни да приемаме собствената си сила, да уважаваме себе, като не отдаваме силата си на тези, които ни подтискат. Другото, на което ни учат, е да ценим креативната и духовната си същност и да не отдаваме толкова голяма стойност на материалния успех.

Детето индиго
Индигото като дете е активно, енергично, с голямо въображение. Те могат сами да се забавляват и играят в собствените си светове с часове. Често имат въображаеми приятели и обичат феи и делфини.
При момчетата тенденцията към хиперактивно и деструктивно поведение е често по-изразена. Това, вероятно е влияние от обществената ни структурата, изразяваща мъжкото господство, която се възприема от момчетата в ранна възраст.
Изключителната интелигентност на Индиговите може да се окаже дразнеща за повечето възрастни. Те не се оставят да им се нарежда какво да правят, но пък оборват и дискутират всяка инструкция. Докато родителите не се научат да уважават правото на детето на избор и да уважават този избор, децата ще продължават да им се противопоставят всеки път със силата на волята си.
Правилният подход към Индиговото дете е да се покаже готовност и желание за обсъждане, обясняване и предлагане на избор. Инструкциите от типа “Прави, каквото ти е наредено!”, ще предизвикат само враждебност или безразличие.
Индиговите деца често не харесват училището. Те се отегчават от бавното /според тях/ темпо и повтарящите се задачи, измислени от учители, които не разбират интелигентността им.
Те се борят с авторитетите и натиска, което може да се окаже съкрушително за младата индигова душа, която в действителност не разбира “властта над другите”, доминирането, подчинението, характерни за земното общество.
Проблемите в училище включват ADD и ADHT, резултат от отегчение и раздразнение. Дислексията също често е израз на алтернативния начин на съществуване и мислене, използвани от Индиговите.

Юношата Индиго
Като повечето юноши, Индигото ще навлезе в пуберитета, настроенията му ще започнат да се променят и ще се затвори в себе си, под влияние на промените, които се извършват в тялото му. Въпреки това, през този период Индиговите започват да виждат отвъд грубия материализъм и ролята на жертва, върху които се основава живота на повечето възрастни в модерния свят.
От този момент, те се откъсват от подобен начин на живот и търсят алтернативи, които смятат за по-смислени, по-забавни или просто като предизвикателство за възрастните. За съжаление, много от тези алтернативи включват дрога, различни транс партита с химически предизвикано състояние на блаженство, което е с малка продължителност и води до зависимост.
По този начин подрастващите изразяват гнева си и отхвърлянето на система, която не предлага нищо стойностно на Индиговата душа. Родителите може и да водят децата си в рехабилитационни центрове, но в действителност трябва да си зададат въпроса, защо толкова интелигентни и креативни същности действат саморазрушително.
Друга форма на саморазрушително поведение при подрастващите е, когато детето приеме ценностите на родителите и се стреми да ги надмине. Това е плашещо, тъй като Индиговите са природно много надарени и талантливи и често развиват феноменални академични и технически умения, за да получат признание и успех, но всичко това е за сметка на емоционалното им развитие. Последствията се проявяват в по-късен етап от живота им, когато изпитват трудности в създаването на пълноценни партньорства и взаимоотношения.

Младият Индиго
През двадесетте и тридесетте си години, Индиговите обикновено попадат в една от двете групи.
Първата група са така наречените „юпита”, които обикновено правят кариера в IT технологиите или в изкуството. Те търсят стабилни взаимоотношения, създават семейства и деца. Но водят постоянна битка с нормите на брака, семейството и работата. Изпадат във вътрешно противоречие, защото Индиговите им души се стремят да изразят същността си и да покажат кои са в действителност, докато все още продължават жънат „успеха” на старата система.
Другата група са „аутсайдери”. Те често пътуват много, превръщат се в „световни граждани” и отказват да се установят на едно място. Тези хора обикновено нямат постоянна работа и професия, живеят алтернативен начин на живот, който включва и наркотици. Твърдят, че са щастливи, но всъщност са неудовлетворени от финансовата си ограниченост и невъзможността да си позволят „нормалните” неща – създаване на семейство, стабилен дом и вписване в обществото.
И двете групи се опитват да дадат нова дефиниция на това, какво означава да си възрастен в съвременния свят; да намерят начин да изживеят своята истина и в същото време да намерят щастие и стабилност като възрастни. Те са поколението, което проправя пътя за нови възможности и за новия избор на Новата Земя.

източник: http://starchildascension.org
Децата индиго: Основна информация за родители на индигови и кристални деца
Деца индиго – характеристики
Виолетовата жаба - място за деца и възрастни

Знаете ли, че Хлорела /Chlorella/ е най-богатият източник на хлорофил на планетата? Няма нищо по-пречистващо и детоксикиращо от хлорофила.

Хлорофилът помага да се изхвърлят тежките метали от организма, натрупани в тялото от замърсени хранителни продукти.

Up to 75% Off