Тайната на здравето и щастието

Шегата е начин да накарате хората да се смеят. Тя е чудесно начало за реч или за социален контакт. Смехът е най-доброто лекарство и ако накарате някой, който не се чувства добре да се смее, ще видите, че след минута-две ще е забравил за болката си.

смехът

Шегите трябва да са забавни и да карат хората да се смеят. Когато в компания някой разказва смешна история, някой друг се сеща за друга, трети за трета и така всички постепенно се включват и се получава много приятно прекарване на времето с незаменим терапевтичен ефект за всички присъстващи. Спомняте ли си как сте се чувствали след това, когато цяла вечер сте се смяли с приятели?

Няма нищо по-лесно от това да използвате смеха като профилактика. И ще сте сигурни, че това лекарство няма странични ефекти.

Целенасочено си създавайте смешни ситуации, смейте се на несръчността си, своята или на някой от близките ви, вместо да се дразните. Гледайте комедии и не взимайте нещата прекалено сериозно. Купувайте си сатирични вестници, книги с шеги, търсете забавни сайтове в интернет. Когато попаднете на нещо ценно, споделете го с приятели. Дори да е нещо глупаво, всички имаме нужда от разтоварване. Играйте с децата си. Детските игри винаги са изпълнени със смях.

Ежедневния смях за малки, глупави неща, може да отпуши някоя артерия и да ви спести инфаркта.

Не бързайте да се ядосвате. Приемайте всяка ситуация от комичната й страна. Така ще бъдете винаги във форма - здрави и щастливи!

Знаете ли, че Хлорела /Chlorella/ е най-богатият източник на хлорофил на планетата? Няма нищо по-пречистващо и детоксикиращо от хлорофила.

Хлорофилът помага да се изхвърлят тежките метали от организма, натрупани в тялото от замърсени хранителни продукти.

Up to 75% Off